Over Ons

Stichting O3+ bestaat sedert 2009 met als hoofddoelstellingen: het versterken van de beroepsoriëntatie van jongeren en het uitvoeren van trainingen, cursussen en branche erkende opleidingen op de werkvloer.

Profiel O3+
Frank Schuurman geeft leiding aan O3+.Hij voltooide de hbo-opleiding Sociaal Werk (gaf er later ook les), volgde meerdere cursussen op het gebied van communicatie en systeemdenken waaronder ‘Werken met taakgerichte groepen’ en rondde in 2014 de masteropleiding ‘Leren & Innoveren’ af aan Hogeschool Rotterdam. Hij werkte jarenlang met Outward Bound-en outdooractiviteiten en gaf trainingen aan project- en managementteams. Hij ontwikkelt (trainings)situaties waar deelnemers worden uitgedaagd om hun competenties in te zetten. Momenteel werkt hij o.a. met vsv-ers (voortijdige schoolverlaters) en als geregistreerd werkcoach en opleider.

 

 

kerry-annKerry-Ann van Wensen werkt als freelance werkadviseur en opleider voor O3+. Zij is bevoegd (stage)docente speciaal onderwijs. Na haar PABO-studie in Utrecht heeft ze de opleiding tot teamleider onderwijs afgerond. Voor O3+ voert zij de leerlingtrainingen ‘netwerken’ uit en bemiddelt jongeren naar een betaalde baan, bbl-opleiding, stage of een zgn. beschutte werkplek.
Zij is geregistreerd werkcoach en docent van enkele branche erkende cursussen.

O3+ maakt deel uit van een netwerk en kan, indien van belang, gespecialiseerde professionals inzetten.

 

 

Bestuur

Het stichtingsbestuur bestaat uit 2 personen: Ron ten Kortenaar is voorzitter van O3+ en voormalig directeur van de Academie voor Financieel Mangement (FM) van Avans Hogeschool. Tevens was hij verantwoordelijk voor de internationale MBA-opleiding van Avans. Onder zijn leiding is de voltijdopleiding FM jarenlang door studenten én Elsevier als eerste geplaatst op de ranglijst van top hbo-opleidingen.

Sandra Hegge is secretaris en penningmeester van O3+, zij is werkzaam bij Janssen-Cilag BV, een onderdeel van Johnson & Johnson.
Ze heeft bij verschillende farmaceutische bedrijven gewerkt en daar carrière gemaakt. Ze houdt zich het liefst bezig met veranderingen organiseren binnen de eigen organisatie en strategieën die gericht zijn op klanten zoals ziekenhuizen. Ze kenmerkt zich als een optimistisch, gedreven en flexibele persoon die zich wil graag inzetten voor Stichting O3+ om o.a. bij te dragen aan een grotere diversiteit binnen ondernemingen.